Una Aventura Espacial: El vol de la Papallona (2 de 2)

 I continuem amb les mostres i alguna curiositat de "UNA AVENTURA ESPACIAL: El vol de la Papallona" de Jordi Ortiz (Edicions del Pirata).

Fa quinze dies us vaig ensenyar el procés de la portada, avui us ensenyo, com a curiositat, els primers esbossos que vaig fer. Tot és digital, llapis i tinta.



 També us vull ensenyar de quatre de les il·lustracions interiors. La 5 i la 8 són a doble pàgina, crec que encaixa molt bé per donar sensació de la immensitat de l'espai.

El procés que segueixo és si fa no fa el mateix sempre: el primer que veureu és un esbós ràpid, de vegades en prou feines són quatre gargots, però si s'entén ja n'hi ha prou. Un cop parlat amb l'escriptor i els editors,  escoltar suggeriments i fer algunes rectificacions si fa falta (no és el cas d'aquest llibre! Tot va anar com una seda!), passo a fer el llapis.
I ja que aquest llibre la tecnologia hi és ben present, vaig pensar que era el més adient per fer jo també un salt tecnològic. És el primer cop que entinto digitalment les il·lustracions d'una novel·la. I la veritat, n'he quedat molt content, tot i que encara falta per aprendre i adaptar-me.






 


 

Comentaris