Sant Marc, el Pic de les Bruixes i el Comanegra

Bassa de Monars

Fageda al coll de Sant Marc

Des de Sant Marc, vistes a les dues altres muntanyes

Des de Sant Marc, vistes a la zona de Sant Aniol d'Aguja

Dalt del Pic de les Bruixes

Arribant al Comanegra, mirant enrera.

Els bonics faigs al vessant nord del Comanegra.

Vistes de de dalt del Comanegra.

Aquesta és una excursió (més o menys això) que teníem al cap des de feia força temps: fer tres boniques muntanyes aprofitant que Sant Marc, el Pic de les Bruixes i el Comanegra són força a prop. Sortint de la Bassa de Monars es poden fer en un matí. Què es pot dir? Són muntanyes magnífiques, ja paga la pena anar a una... a les tres és genial.

Esta es una excursión (más o menos esta) que teníamos en la cabeza desde hacía bastante tiempo: hacer tres hermosas montañas aprovechando que Sant Marc, el Pic de las Bruixes y el Comanegra están bastante cerca. Saliendo de la Bassa de Monars se pueden hacer en una mañana. ¿Qué se puede decir? Son montañas magníficas, ya merece la pena ir a una ... a las tres es genial.

This is an excursion (more or less this one) that we had in mind for quite a long time: climb three beautiful mountains taking advantage that Sant Marc, the Pic de les Bruixes  and the Comanegra are quite close. Starting at the Bassa de Monars it can be done in one morning. What can I say? These mountains are magnificent, as it is worth to go to one of them... going to the three of them is just great.