El Ferran

La riera d'Oix, gelada, amb el Ferran al darrera.

Patinatge sobre la riera!

Mare de Déu de les Escales
Mare de Déu de les Escales
Les crestes del Ferran i les del Gall.

Vistes sobre la riera d'Oix

Dalt el Ferran, davant de Sant Marc amb Talaixà a sota.

Tornant, el Pont Trencat

Eren dos quarts de dues i encara estàvem així!
Ahir vam fer una bonica excursió, vam pujar al Ferran venint per Oix. Volíem fer aquesta ruta de pujades.net, però vam baixar per allà mateix per on vam pujar, ja que per la vall d'Hortmoier se sentíen trets dels meus amics els caçadors. Així que els excursionistes (com la resta de gent normal que va a muntanya) hem d'adaptar-nos a la voluntat i el desig d'aquest grup. No tenim ganes de sortir a les notícies. D'aquesta excursió d'ahir ens va sorprendre el micro-clima de la riera d'Oix, que estava uns quants graus per sota la resta de la ruta.

Ayer hicimos una bonita excursión, subimos a Ferran viniendo por Oix. Queríamos hacer esta ruta de pujades.net, pero bajamos por allí mismo por donde subimos, ya que por el valle de Hortmoier se sentían disparos de mis amigos los cazadores. Así que los excursionistas (como el resto de gente normal que va a montaña) debemos adaptarnos a la voluntad y el deseo de este grupo. No tenemos ganas de salir en las noticias. De esta excursión de ayer nos sorprendió el micro-clima de la riera de Oix, que estaba unos cuantos grados por debajo del resto de la ruta.

Yesterday we did a nice excursion, we went up to the Ferran from Oix. We wanted to do this route pujades.net, but we went down walking our foodsteps back because we hear shots from my friends the hunters in the valley of Hortmoier. So hikers (like any other normal people who go to the mountain) we must adapt ourselves to the will and desire of this group. We have no desire to appear in the news. On this excursion yesterday we were surprised by the micro-climate of the stream of Oix, which was a few degrees below the rest of the route.