Vacances a la Vall d'Àneu (1)



Sant Martí d'Escalarre










Aquesta setmana la dedicaré a la Vall d'Àneu, on vaig fer les vacances. Una setmana de natura i romànic del Pirineu occidental, que conec poc, però que miro de posar-hi remei... :)
Tot i que no estan tan organitzats com a la Vall de Boí (la destinació turística del romànic per excel·lència, sense desmerèixer a ningú), hi ha tot un seguit d'esglésies magnífiques, molt recomanables de visitar.

Esta semana la dedicaré a el Vall d'Àneu, donde hice las vacaciones. Una semana de naturaleza y románico del Pirineu occidental, que conozco poco, pero que miro de poner remedio... :)
A pesar de que no están tan organizados como el Vall de Boí (el destino turístico del románico por excelencia, sin desmerecer a nadie), hay toda una serie de iglesias magníficas, muy recomendables de visitar. 

I will dedicate this week to the Vall d'Àneu, where I did the holidays. A week of nature and Romanesque of the western Pirineu, that I know little, but at that I seak to remedy... :)
Although they are not so organized as the Vall de Boí (the tourist destination of Romanesque by excellence), there are plenty of magnificent, very advisable churches to visit.

Comentaris