Trobada al saló de Bcn amb la KT-Kolla de Cardedeu

En Pepe en plena acció :)

L'amic Toni Boix va organitzar una xerrada amb una bona colla de xiquets i xiquetes i els seus pares al Saló del Còmic de Barcelona. Això de xerrar no és el meu fort... Per sort, a l'acte hi havia altres autors: en Pepe Gálvez, l'Alfons Lopez i en Pedro Rodríguez. A part de ser grans autors, s'expliquen millor que un servidor. Va ser un acte bonic.

Un dibuix de la Laia que em van regalar

El amigo Toni Boix organizó una charla con un grupo de chicos y chicas y sus padres en el Salón del Cómic de Barcelona. Esto de charlar no es mi fuerte ... Por suerte, en el acto había otros autores: Pepe Gálvez, Alfons Lopez y Pedro Rodríguez. Aparte de ser grandes autores, se explican mejor que un servidor. Fue un acto bonito.

Dedicant uns Orns... :)

The friend Toni Boix organized a chat with a group of children and their parents in the Saló del Còmic de Barcelona. Talking is not my forte... Luckily, there were other authors in the event: Pepe Gálvez, l'Alfons Lopez and Pedro Rodríguez. Apart from being great authors, they explain themselves much better than your humble servant does. It was a nice event.

Comentaris