Dels Arcs de Santa Pau a Sant Aniol de Finestres




L'ermita de Santa Maria

Després d'una aturada, tornem a fer rutes. Reprenem les excursions fent-ne una de ben curta i senzilla, però molt especial per nosaltres: Sant Aniol de Finestres. És un lloc especial, ja que va ser dels primers que vam fer, l'Imma hi té les arrels maternes, a mi em va inspirar uns dels primers còmics de l'Orn (aquest, 600 kB), i a més a més, és una ermita molt maca en un paisatge amb un encant indiscutible. La llàstima és que ens hem trobat caçadors i.... però d'això en parlaré demà.

Después de una parada, volvemos a hacer rutas. Retomamos las excursiones haciendo una de muy corta y sencilla, pero muy especial por nosotros: Sant Aniol de Finestres. Es un lugar especial, puesto que fue de los primeros que hicimos, Imma tiene las raíces maternas, a mí me inspiró unos de los primeros cómics de Orn (este, 600 kB), y además, es una ermita muy bonita en un paisaje con un encanto indiscutible. La lástima es que nos hemos encontrado cazadores y.... pero de esto hablaré mañana.

After a pause, we resume our outings again. We resume the excursions with one very short and simple, but very special for us: Sant Aniol de Finestres. It is a special place, since it was one of our first excursions, Imma has her maternal roots in this zone, it inspired me one of the first cómics of Orn (this, 600 kB) , and also, it has a very nice hermitage located in a scenery with an indisputable delight. A pity that we have encountered hunters and.... but I will talk about this topic tomorrow.

Comentaris