Vacances, dia 2: Parc Nacional d'Aigüestortes

Vall de Colieto

Estany Tort de Colieto

Port de Colomers: a l'oest, per on hem vingut.

Port de Colomers: a l'est, per on anirem.

Estany Garguilhs de Sus

Estany des Cabidornats

Llac major de Colomers, amb el refugi.

Hem dormit al parc nacional, al refugi Ventosa i Calvell, o sigui que ben d'hora podem començar a caminar. Enfilem per la vall de Colieto fins a un punt ons ens desviem per pujar al Port de Colomers i arribem al circ de Colomers. Unes vistes impressionants! Baixem i fem una ruta pels estanys de Colomers. Al vespre, arribem al refugi de Colomers, on passarem la nit.

Hemos dormido en el parque nacional, en el refugio Ventosa y Calvell, o sea que bien temprano podemos empezar a caminar. Enfilamos por el vall de Colieto hasta un punto donde nos desviamos para subir al Port de Colomers y llegamos al circ de Colomers. ¡Unas vistas impresionantes! Bajamos y hacemos una ruta por los estanys de Colomers. A la tarde, llegamos al refugi de Colomers, donde pasaremos la noche.

We have slept in the park, in the shelter Ventosa and Calvell, so we can start to walk early. We climb for the vall de Colieto until a point ons we divert to rise to the Port of Colomers and arrive to the circ de Colomers. What impressive views! On the way down we make a route for the lakes of Colomers. In the evening, we arrive to the refugi de Colomers, where we will spend the night

Comentaris