La Serra de Llancers

Passant per fagedes...

Gaudim de bones vistes sobre el Puigsacalm i el Puig dels Llops.


L'ermita de sant Miquel de Castelló.

Des de l'ermita, bones vistes...

Marxant, es veu ben bé que l'ermita és a la punta d'un espadat.

Excursió per la Serra de Llancers, sortint del Coll de Bracons i arribant a l'ermita de Sant Miquel. Una sortida matinal, amb molt bones vistes, d'una banda del Puigsacalm i la Vall d'en Bas, i de l'altra, la Serra de Cabrera. Són especialment boniques les fagedes a aquesta època de l'any!
L'ermita de sant Miquel de Castelló és un lloc amb molta història. Un cartell ens explica que ja va ser ocupat pels ibers (s.VI-II a.C., aproximadament), per romans, visigots, etc... I no és d'estranyar: és una talaia impressionant de la vall.

Excursión por la Serra de Llancers, saliendo del Coll de Bracons y llegando a la ermita de Sant Miquel. Una salida matinal, con muy buenas vistas, por un lado del Puigsacalm y la Vall d'en Bas, y de la otra, la Serra de Cabrera. Son especialmente bonitos los hayedos en esta época del año! La ermita de sant Miquel de Castelló es un lugar con mucha historia. Un cartel nos explica que ya fue ocupado por los ibers (s.VI-II a.C., aproximadamente), por romanos, visigodos, etc... Y no es de extrañar: es una atalaya impresionante del valle.

Excursion in the Serra de Llancers, starting in Coll de Bracons and arriving to the chapel of Sant Miquel. A morning exit, with very good sights, on the one side from the Puigsacalm and the Vall d'en Bas, and of other one, the Serra de Cabrera. The beech grooves are especially nice in this season! The chapel of sant Miquel de Castelló is a place with plenty of history. A cartel explains us that it was already occupied by the ibers (VI - IInd century B.C., approximately), by Romans, Visigoths, etc... And it is not strange: it has an impressive lookout of the valley.

Comentaris